Ezel- bosszú mindhalálig

Az Ezel – Bosszú mindhalálig egy 2009-ben műsorra tűzött török krimisorozat, melyet eredetileg a Show TV vetített, 2010-től pedig az ATV-n látható. 2011 tavaszától Magyarországon az RTL Klub vetíti.[2] A sorozat Törökországban rendkívüli népszerűségnek örvend, 2010-ben az İsmail Cem Televíziós Díjkiosztón összesen kilenc díjat nyert el, többek között a legjobb drámai sorozat és a legjobb zene díját is.[3] A sorozat egyben a legdrágábban külföldre vitt török sorozat, epizódonként akár 20 000 dolláros árral.[4] Magyarországon az epizódokat kettős bontásban vetítik, így ami Törökországban eredetileg egy epizódként került képernyőre, Magyarországon két külön epizódként fut.
Történet:
Ömer Uçar egy kedves, jóravaló, barátait mindenben maximálisan segítő fiatalember. Egy nap azonban óriásit kell csalódnia: legjobb barátai és szerelme, a gyönyörű, de hányatott sorsú Eyşan kegyetlen játékot űzve csapdába csalják. Ömert elítéli a bíróság olyasmiért, amit a barátai követtek el. Egy börtönlázadás során sikerül megszöknie, s a börtönben megismert idős gengszterfőnök, Ramiz segítségével új külsőt öltve évekkel később visszatér Törökországba, hogy bosszút álljon.
Az egyedüllét nem azonos a magánnyal.
A magány ugyanis az,amikor az ember nincs kibékülve azzal,amit a tükörben lát. Az a magányos ember aki valamiért képtelen kilépni a saját falai közül.De nem feltétlenül marad magányos minden olyan ember, aki falakat,egész várakat húz maga köré.Mert szerencsére jöhet valaki, aki lerombolja. Az viszont örökké magányos lesz,aki úgy érzi nem érdemli meg,hogy szeressék. Aki fél attól,hogy szeressen bárkit is,az nem a magány sorsára jut,hanem végül azzal lesz együtt,akit a legjobban gyűlöl!

2011. máj. 9.

Vajon mit néz egy ember a másikon, ha előtte áll…? Leginkább talán azt, amit önmagában keres… 
Cengiz…a játékra vagy pedig a bűnre tette fel az életét…neki ez számít…
Eysan…azt ami esetleg a szabadságát jelentheti… 
Ali…. és talán ezért ő a legveszélyesebb, Ali egy legyőzhető ellenfelet lát… 
Bahar pedig egyszerűen a szeretet… 
Ne aggódjatok, még csak nézlek, de nem figyellek titeket… 
Azért hogy lássam mi az amire a legjobban vágytok… 
Na és te…te amikor így a másikat nézed, mit látsz?
                                                                                              EZEL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.